Specialisatie

Mijn specialisatie  is de Ierse terriër en Welsh terriër. De Welsh terriër heb ik vele jaren gehad, mee gefokt, geshowd en in 2006 kwam daar de Ierse terriër bij. De Ierse terriër hebben we nog steeds en ook hier showen en fokken we mee. Mocht u meer info willen kijk dan op www.Dutchdelightvalley.nl

Mijn “Plukken op maat!” is voor de Fox, Ierse, Welsh terriër
Daar bedoel ik mee te zeggen dat u onder begeleiding zelf uw terriër leert plukken. Wij u de basistechnieken aanleren die nodig zijn om uw terriër er zo netjes mogelijk uit te laten zien.

Heeft u al vaker uw terriër geplukt en zit u nog met vragen over hoe u bijvoorbeeld de hals, -oren, -buik, -staart of de achterhand van uw hond het beste kunt plukken, ook dan helpen wij u graag.

Wilt u naar een hondenshow gaan en er zeker van zijn dat uw terriër goed in “showmodel” staat ook dan kunt u bij ons terecht om dit te laten doen. Of dat wij u extra tips te geven voor het in “showmodel” brengen van uw hond.

Dit “Plukken op maat!” is voor iedereen die graag zijn eigen terriër willen leren plukken. Of extra tips willen hebben bij het plukken van de vacht.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen.